Prémiový Maltodextrin Pro Udržitelnou Energii - Excipiencie
Maltodextrin je oligosacharid, který se používá jako potravinová přísada. Je vyráběn z obilného škrobu částečnou hydrolyzou a obvykle se nachází jako bílý hygroskopický prášek sušený rozprašováním. Maltodextrin je snadno stravitelný, vstřebává se stejně rychle jako glukóza a může být buď mírně sladký, nebo téměř bez chuti (v závislosti na stupni polymerace).
SRS Nutrition Express BV má sklady v Evropě, bez ohledu na podmínky FCA nebo DDP, obě možnosti mohou být poskytnuty, což je pro naše zákazníky velmi pohodlné.
Jiné názvy: kukuřičné sirupové pevné látky, modifikovaný kukuřičný škrob, modifikovaný rýžový škrob
Specifikace / Čistota: 99% (jiné specifikace mohou být přizpůsobeny)
CAS číslo: 9050-36-6
Vzhled: Bílý krystalický prášek
Hlavní funkce: Potravinové přísady
Testovací metoda: GB/T20884-2007
Zápach: Se speciálním zápachem maltodextrinu a žádným jiným
Chuť: Bez chuti nebo mírně sladká, žádná jiná chuť
Položky: Standardy
Dextrosový ekvivalent, % (m/m) (redukující cukr (dextrosa) v pevném stavu, %): 18-20
Test škrobu: Negativní
Vlhkost % (m/m): ≤6.0
Rozpustnost % (m/m): ≥98.0
PH: 4.5-6.5
Popel % (m/m): ≤0.6
Jodový experiment: ŽÁDNÁ modrá reakce
As mg/kg: ≤0.5
Pb mg/kg: ≤0.5
Cu mg/kg: ≤5.0
Zbytek oxidu siřičitého mg/kg: ≤10